Lady GaGa atskleidė, jog jau baigė įrašinėti naująjį savo albumą.
Įrašas bus išleistas ateinančiais metais, o jo pavadinimą dainininkė atskleis kaip visuomet išskirtinai – naujųjų metų naktį.
Kalbėdama su žurnalu „Rolling Stone“ ji teigė: „Manau, kad albumo pavadinimą išsitatuiruosiu ant savo kūno ir visi tai pamatys nuotraukose.“
Gaga užsiminė, kad šįkart naujojoje muzikoje bus galima rasti daugiau pykčio ir net politinių žinučių.
Ji teigė: „Kodėl visi nuolat sako – „neklausinėk to, nesakyk ano“? Po velnių, kurie gi dabar metai? Mane tai siutina! Aš trejus metus kepiau pyragaičius ir dabar ketinu iškepti pyragą, kurį „pagardinsiu“ aštriu džemu. Dabar mano muzikoje skleidžiama žinutė bus daug aštresnė nei buvo iki šiol. Nes kuo saldesnis pyragaitis, tuo aštresnis gali būti džemas.“
Tai bus jau ketvirtasis dainininkės įrašas per keturis metus – ji debiutavo su disku „The Fame“, vėliau jį papildė nauja versija „The Fame Monster“, o šiemet pasirodė ir remiksų rinkinys „The Remix“.
Gaga teigė: „Prie naujojo albumo dirbu jau kelis mėnesius ir tvirtai tikiu, kad dabar jis jau užbaigtas. Viskas pavyko labai greitai. Kai kuriems atlikėjams reikia kelių metų, tačiau man – ne. Muziką aš kuriu kiekvieną dieną.“