I ♥ music
I ♥ music
I ♥ music
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hey.Blogas mergaitėms http://blogas-mergaitems.blogspot.com/ mergaitės nežiopsokit tik čia visos paslaptys,vakarėliai,mada ir kitka!

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės"

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
miglo$iu$
Admin
miglo$iu$

Pranešimų skaičius : 233

Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės" Empty
RašytiTemos pavadinimas: Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės"   Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės" EmptySk. 07 11, 2010 2:34 pm

2010-07-10
Lady GaGa: „Aš menininkė iš didžiosios raidės“

Pasaulį ji užkariavo vos per kelis mėnesius, į pasirodymų dvikovas kviečia scenos senbuves, tokias kaip Madona ir dar drėbteli, kad ji seksualesnė ir geresnė, o senutei pats laikas „vyniotis“ nuo scenos. Taip, iš kuklumo ji tikrai nemirs. Jos aistra viešose vietose pasirodyti vilkint tik korsetą ir mūvint prisegamas kojines sulaukia ne tik aplinkinių aikčiojimų, bet ir viešosios tvarkos prižiūrėtojų nerimo. Paskutinį kartą atlikėja nemalonumų sulaukė dėl itin trumpų šortukų, tačiau ją sulaikiusiems pareigūnams mergina atkirto: „Tokia mada, aš – menininkė!“. Ponios ir ponai, sutikite - Lady GaGa!

Tikslas - pranokti Madoną

„Yra žmonių, gimusių būti žvaigždėmis. Vieni turi ką nors nepakartojamo, unikalaus, o kiti – ne. Kaip ten bebūtų, aš tiesiog gimusi būti žvaigždė!“ – nesikuklina vos 23 metų atlikėja. Žaibišku greičiu išpopuliarėjusi dainininkė, prieš kelias savaites laimėjusi tris „Brit Awards“ apdovanojimų statulėles, drąsiai rėžė, kad tai tik pradžia ir, kad nė neketina sustoti. „Padarysiu viską, kad pranokčiau Madoną!” - ateities vizijomis dalinosi Lady GaGa. Pop karalienė sureagavo santūriai ir prasitarė, kad GaGa primena ją pačią jaunystėje
Atgal į viršų Go down
https://newmusic.forumlt.com
karolina

Pranešimų skaičius : 2

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės"   Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės" EmptyPir. 07 12, 2010 5:37 pm

hm
Atgal į viršų Go down
pauliusk98

pauliusk98

Pranešimų skaičius : 51

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės"   Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės" EmptyŠt. 07 17, 2010 4:28 pm

Ka zn ;D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės"   Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės" Empty

Atgal į viršų Go down

Lady Gaga ,,aš menininkė iš didžiosios raidės"
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Lady GaGa serga!
» Lady GaGa alejandro
» Lady Gaga apsiverkė!
» Naujas Lady GaGa koncertas!!!
» Lady GaGa atskleidė, jog jau baigė įrašinėti naująjį savo albumą.